Ось вам і Росія: Кримські моряки скаржаться на злу долю

У Криму моряки поскаржилися на серйозні проблеми через окупацію.

Крюїнгові компанії, які здійснюють діяльність з набору моряків на морські судна, відмовляються приймати на роботу моряків із окупованого Криму, інформують Патріоти України.

"З документами зараз є проблеми. Багато крюїнгових компаній, і не тільки місцевих, не ризикують брати на роботу севастопольських і кримських моряків", - наводить блогер RoksolanaToday&Крим у Twitter слова однієї з місцевих жительок регіону Олени Толкачової.

Зокрема, необхідно, щоб документи були оформлені на материковій частині України, і прописка була не кримською.

"Кажуть, взагалі не можна світити будь-якими документами, де згадується Крим і Севастополь (навіть банківськими картами)", - зазначила Толкачова.

"Це принади життя в сірій зоні, зате російською розмовляти ніхто не забороняє, радійте..." - коментує ситуацію з крюїнговими компаніями користувач Микола Шейгус.

"Гей, моряче, ти занадто довго плавав? Севастополь - місто російських моряків! Тому документи - тільки українські!" - підсумувала RoksolanaToday&Крим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...