"ОРДЛО знову завели шарманку, що російські найманці, затримані за військові злочини українською армією і утримувані в українських тюрмах - це не "потіряшки", а "житєлі маладих республік", - Геращенко

До "своїх граждан" вони відносять і "потіряшку Агєєва", хоча його мама кричить інше.

Бойовики-терористи ОРДЛОБойовики висунули кумедні вимоги з приводу полоненого військового РФ Агєєва. Про це на своїй сторінці в Facebook написала представник України в робочій підгрупі з гуманітарних питань ТКГ по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірина Геращенко. Стилістику автора збережено.

"Мінськ. Гуманітарна підгрупа. Заслухали інформацію координатора ОБСЄ Т. Фріша , який днями відвідав Макіївську колонію, де утримують наших військових- заручників, він зміг зустрітися з кількома хлопцями і побачити умови іх утримання. На жаль, він не зміг відвідати інші тюрми на окупованих територіях . Ми наполягаємо, аби найближчим часом Т. Фріш також відвідав тюрми на окупованій Луганщині, а також тих заручників, що знаходяться в інших , окрім Макіївської, буцегарнях. Тим більше, що всі ці тюрми залишаються закритими для всіх інших міжнародних гуманітарних і спостережних місій, зокрема й МКЧХ. Також Т. Фріш відвідав кілька українських тюрем .
Щодо звільнення заручників , то украінська сторона зробила конкретну пропозицію: негайне звільнення всіх підтверджених осіб, але виключно тих, які підпадають під мінські угоди. Ми закликали іншу сторону відмовитися від деструктивної позиціі щодо вимоги звільнення осіб, які не мають жодного відношення до конфлікту на Донбасі, як то беркутівці чи терористи з Одеси та Харкова. Саме таку позицію озвучив президент Украіни і під час переговорів в нормандському форматі, іі підтримують наші європейські партнери.
Але є одне але, і його ім'я - Путін.... інша сторона шантажує Украіну вимогою звільнення відвертих злочинців і терористів, які вбивали героів Небесної Сотні чи влаштовували теракти в Одесі і Харкові. Це неприйнятно. Й цей деструктив блокує звільнення .

З пікантного. ОРДЛО знову завели шарманку, що російські найманці, затримані за військові злочини украінською армією і утримувані в українських тюрмах - це не " потіряшки", а "житєлі маладих республік", з російськими паспортами, але ісконні жителі окупованих Донецька і Луганська. До " своїх граждан" вони відносять і потіряшку Агєєва. Це фантастично : мама потіряшки кричить, що він громадянин РФ і все життя прожив там, а от прєдставітелі ОРЛО розповідають, що він местний ополчєнєц..... Все це потворні сценарії гібридноі війни, тільки болить, що наші хлопці - заручники цих брудних ігрищ Кремля. І поки Кремль не дасть відмашку- звільнення, на жаль, не буде.", - пише пані Геращенко.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...