"Они хотят, чтобы мы все отменили. Вот вам хрен",- Андрій Макаревич

Макаревич пояснив свій вчинок після теракту в Пітері.

Андрей Макаревич

Російський музикант Андрій Макаревич пояснив рішення провести концерт в Санкт-Петербурзі 3 квітня, незважаючи на теракт в метро, тим, що не можна потурати терористам і забиватися від страху в кут.

Про це він написав у Facebook.

"Це і буде означати, що вони перемогли. Вони хочуть, щоб ми все скасували. Ось вам хрін", - емоційно написав співак.

При цьому він додав, що його концерт не був веселим.

Читачі Макаревича по-різному відреагували на його заяву.

Є ті, хто підтримав:

100% праві, Андрію Вадимовичу! А "Ідиш джаз" скоріше ностальгічно-весняний, ніж веселий, так що все до місця. Але, на жаль, ура-патріоти завжди знайдуть, на що гавкнути - а вже особливо на вас. Ви у них під особливою увагою ...;) Поки не меркне світло ... Поки горить свічка ... (ц) Потрібно продовжувати жити, творити і радувати людей - навіть під час горя, і особливо на терору...

Андрію, Ви маєте рацію! І спасибі Вам за те, що Ви даруєте людям себе, віру в краще і в те, що є і серед пекла надія. А ті, хто хоче зробити собі ім'я на чужому горі, завжди знайдуть можливість штовхнути ближнього. Дай Вам Б-Г сил і здоров'я!

Андрію Вадимовичу, сподіваюся, Ви і колектив в цілості й безпеці. Я насамперед стала дзвонити братові, невістці, друзям. Слава Богу, все в порядку. Так було і в Ізраїлі багато років тому. У Нетанії вибухнув смертник в кафе "Лондон". Ми були там на гастролях. Пройшли буквально 50 метрів і почули хлопок за спиною. Потім всі забігали з телефонами. А ввечері саме в Нетанії був концерт у Юхима Александрова, з яким ми тоді були на гастролях. На вулицях до пізньої години було дуже багато людей. Вони знали, що терористи два рази в одному місті не підривають. Не можна, щоб нас залякали якісь нелюди! Підтримую Вас цілком!

Якби ізраїльтяни скасовували з приводу терактів всі розважальні заходи та концерти, то Ізраїль б жив у вічній печалі на радість ворогам.

А є й ті, хто не підтримав:

Спочатку плів, що "не траур же", а тепер "безстрашного героя" з себе ліпить.

Одне слово - ЧМОкаревіч

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...