Окупанти виставили на торги кримські заправки Коломойського

Окупанти запевняють, що отримані кошти нібито будуть спрямовані на компенсації вкладникам українських банків.

Оккупационная администрация Крыма приняла решение о проведении аукциона по продаже пяти захваченных в Крыму автозаправочных станций (АЗС), совладельцем которых является украинский бизнесмен Игорь Коломойский.
Об этом сообщается на сайте оккупационных "властей" полуострова.
Среди объектов, готовящихся к продаже, значатся две АЗС площадью 676,0 и 665 кв. м. в Симферополе на объездной дороге Ялта – Евпатория, АЗС площадью 1,5 тыс. кв. м близ поселка Октябрьское, заправка площадью 1,93 тыс. кв. м в Евпатории, а также АЗС площадью 2,36 тыс. кв. м в Керчи.
Общая сумма, которую хотят выручить от продажи данных объектов оккупанты, составляет 107,21 млн рублей (около $1,83 млн).
Полученные средства якобы будут направлены на компенсации вкладчикам украинских банков.
До оккупации Крыма Россией на полуострове работало 43 АЗС, входящие в подконтрольную Игорю Коломойскому партнерскую сеть "Авиас", из них 11 АЗС "Укрнафта", ряд АЗС под брендом Sentosa Oil, ANP, "Авиас", "Авиас Плюс".

Ранее оккупанты уже объявляли о планах продажи крымских заправок Коломойского. За все АЗС планировалось выручить порядка 650 млн рублей.

"Апостроф. Экономика"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...