Одеситка створила одне з кращих вбрань Венеціанського карнавалу

Костюм одеситки потрапив до збірки кращих на Венеціанському карнавалі, складену італійськими ЗМІ.

На 7-й позиції рейтингу кращих костюмів Венеціанського карнавалу, складеного італійськими ЗМІ, розташувалася одеситка Віолетта Велиева, повідомляє Сегодня, передають Патріоти України.

За словами відомого флориста і декоратора, вона взяла його напрокат в Одеському театрі музичної комедії - костюм призначався для вистави "Мишоловка".

"Скільки разів за день я сказала "спасибі" костюмеру театру, яка запропонувала мені цю накидку, яку можна одягати поверх чого завгодно, тому що було холодно і дощитиме... А ось шапочку-корону вибрала я, потім вже допрацювала маскою і боа", — ділиться вона секретом успіху.

Закінчить свою "подорож" костюм на "батьківщині" - в костюмерній театру.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...