Одеський мандрівник вирушив на велосипеді з Аляски до Мексики

Він виїхав з самої північної точки Аляски і збирається на велосипеді подолати тисячі кілометрів, щоб фінішувати в Мексиці. Чоловік ночує в наметі або у місцевих жителів.

Одеський веломандрівник Руслан Верин вирушив у нову подорож. Про це пише Culturemeter, передають Патріоти України.

Мандрівник вже перетнув Аляску і майже добрався до кордону Канади і США. Йому доводиться долати по 60-70 км в день при мінусовій температурі, а ночувати в наметі або у місцевих жителів.

Фото: Велосипед українця (facebook.com/ruslanverin)

На Алясці вже почалася серйозна зима. Температура повітря тримається на відмітках -20 градусів, а населених пунктів, щоб зігрітися і відпочити дуже мало. Іноді він проїжджає по 6-7 днів не зустрічаючи населені пункти. Тому доводиться розбивати намет на ніч вздовж траси і харчуватися бутербродами і сушеним м'ясом.

Фото: Руслан на Півночі (зліва) (facebook.com/ruslanverin) За словами Руслана, на Півночі всі продукти коштують дуже дорого. Так, наприклад, баночка з арахісом коштує 7 доларів, а буханець хліба вагою 420 грам 1.3 долара. На шляху йому зустрічаються дикі тварини — лисиці, бізони, олені і навіть ведмеді.

На своїй сторінці в Facebook Руслан ділиться усіма подробицями свого цікавого тріпу. Також тут можна побачити і фотозвіт подорожі.

Раніше Руслан Верин подолав 14 тис. км з Одеси до Сінгапуру за 190 днів. Спортсмен на велосипеді проїхав 11 країн світу і дістався до фінішної точки.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...