Обличчя стане вашим паспортом: Австралія запустила новий метод ідентифікації пасажирів

Авіакомпанія Qantas (Сідней, Австралія) почала тестувати автоматизовану систему ідентифікації пасажирів, у якій замість паспортного контролю використовують систему розпізнавання облич.

Про плани запустити таку систему перевірки міністерство імміграції та охорони кордонів Австралії повідомляло ще у січні 2017-го, повідомляють Патріоти України з посиланням на західні ЗМІ.

За словами розробників, це набагато спрощує процедуру перевірки документів "Seamless Traveller", яка почалася у 2015 році.

Як інформує CNBC, тепер на обраних рейсах авіакомпанія Qantas почала тестувати технологію сканування облич пасажирів замість звичного паспортного контролю.

Така система має на меті допомогти автоматизувати реєстрацію, посадку, доступ в комфортабельні зони очікування та здачу багажу. Спеціалісти наполягають, що безконтактні системи ідентифікації допоможуть відмовитись від традиційної перевірки паспортів і суттєво знизять час на проходження контролю в аеропортах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...