Обезголовив і скинув у каналізацію: Поліція Києва знайшла вбивцю-квартиранта

Вбивця, рецидивіст, який вже провів 20 років за гратами був квартирантом загиблого киянина.

Рецидивіст, який понад 20 років провів за ґратами, підозрюється в скоєнні тяжкого злочину.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.
Пригода сталася в Святошинському районі. В кінці вересня в каналізаційному колекторі на вулиці Галаганівській робочі виявили обезголовлене тіло чоловіка і викликали поліцію.
Слідчо-оперативна група територіального управління поліції оглянула місце події, прилеглу територію, опитала місцевих жителів, залучила до огляду кінолога зі службовим собакою, але встановити особу померлого й обставини правопорушення відразу не вдалося. Ніяких документів або інших речей, які допомогли ідентифікувати потерпілого, на місці події не знайшли. Криміналісти зробили висновки: тіло сюди принесли, а людина померла в іншому місці. Вилучені речові докази направили на експертне дослідження і почали оперативно-розшукові заходи.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Судово-медичний експерт встановив, що смерть настала приблизно 4-5 доби тому, а голову відрізали вже в мертвого чоловіка.

Заступник начальника Святошинського управління поліції Богдан Замула розповів:
"У рамках кримінального провадження поліцейські провели комплекс слідчих (розшукових) дій і встановили особу потерпілого. Ним виявився непрацюючий 61-річний місцевий житель. Дослідивши його життя, знайомих, товаришів, співробітники карного розшуку і слідства вийшли на чоловіка, підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину".
Начальник сектору карного розшуку Святошинського управління поліції Юрій Романов додає:
"Ця людина - квартирант загиблого киянина, вони разом проживали. Надалі ми затримали його і доставили в управління поліції, щоб з'ясувати його причетність до події. За словами цієї людини, в той день вони випивали в квартирі, посварилися і під час конфлікту квартирант вдарив власника в голову. Потім пішов з дому, а коли повернувся, господар квартири вже був мертвий. Щоб приховати свою причетність до смерті киянина, чоловік відрізав мертвому голову і викинув у сміття разом зі знаряддям злочину, а тіло вночі скинув у каналізаційний колодязь".
Після проведення слідчих дій йому оголосили підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

Відомо, що затриманий, починаючи з 1994 року, провів у місцях позбавлення волі понад 20 років. За ґрати він потрапив за грабежі, розбійні напади та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Зараз йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...