Новорічна з'ява: На екранах росТБ з'явився несподівано воскреслий Кобзон, - соцмережі

На російському "1 каналі" під час трансляції новорічних телепередач на екранах з'явився померлий в серпні відомий співак Йосип Кобзон.

На це звернули увагу користувачі соцмереж, повідомляють Патріоти України.

30 серпня 2018 року стало відомо про смерть знаменитого радянського і російського співака Йосипа Кобзона, який прославився в останні роки свого ярої підтримкою бойовиків ДНР і ЛНР.

"Черт возьми, они снимали это так давно, что там до сих пор есть Иосиф Кобзон. Он умер в августе!", – обурився користувач під ніком "max seddon".

У коментарях користувачі також висловили здивування несподіваного "воскресінню" Кобзона: "Зомби-апокалипсис", "мертвецы в ленте", "моя теория, что это прошлогодний".

Пізніше однак з'ясувалося, що кадри з Кобзоном були вставлені в програму в якості посвяти відомому співаку, і про це було сказано в ефірі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...