"Нічого не знав": Шокуюча заява Гройсмана стосовно абонентної плати за газ

Гройсман оглушив заявою, що він не знав про введення з 1 квітня абонплати за газ в Україні.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Про це він заявив у вівторок, 4 квітня, в ефірі "112 Україна".

"Я, по-перше, не знав, що введуть з 1 квітня (абонплату за газ. - Ред), але я знаю, що у них є такі плани, я не ставив ніяких проблем. У чому питання - коли вони це ввели, я про це дізнався зі ЗМІ", - сказав Гройсман.

За його словами, в цей момент він знаходився в Житомирі.

"Одна жінка (в Житомирі. - Ред.) сказала мені, що ввели абонплату і рахунок став більшим. У Києві на прес-конференції мені почали задавати ті ж питання", - додав прем'єр.

За його словами, він провів розрахунки і побачив, що "люди де-факто повинні платити більше".

"Я передзвонив Дмитру Володимировичу (Вовку, голові НКРЕКП - Ред.) і сказав йому, що те, що він зробив, це неправильно: мільйони громадян будуть платити більше. У нас із ним відбулася розмова. Я зажадав від нього, щоб вони засіли в комісії, ще раз ретельно розібралися і пояснили суспільству, що вони зробили", - наголосив Гройсман.

Джерело


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...