"Нестерпна задуха". "Ранній Шанхай, а не Європа": Як міністр інфраструктури України у плацкарті катався (фото)

Омелян виклав фото своєї подорожі у соцмережі.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ніч на 27 липня проїхався в плацкартному вагоні поїзда з Києва до Дніпра.

Про свої враження він написав у Facebook.

За його словами, це була раптова перевірка.

"Спеціально взяв плацкарт і, як завжди, без попередження. Як на мене, хороша ідея, щоб чиновники їздили плацкартом, тоді реформи підуть швидше", - зазначив він.

Міністр підкреслив, що з мінусів - це волога білизна і нестерпна задуха на початку подорожі. Однак потім, за його словами, включили кондиціонери і стало краще.

Він також залишився незадоволений вокзалами та досить дивно висловився про Польщу - ніби вона не європейська країна.

"На жаль, на вокзалах далі безлад, який нагадує раннє Шанхай, а не Європу або хоча б Польщу", - наголошується в його Facebook.

"Подорож до Дніпра і області розпочали вчора з Київ-Пасажирського.Спеціально взяв плацкарт і, традиційно, без попередження (Volodymyr Boiko - я завжди тримаю своє слово!Наступного разу поїдемо плацкартом із новим очільником УЗ, аби дискусія була не скільки мільйонів зарплати він має отримати, а який сервіс отримують пасажири залізниці!)",- пише Омелян

"Як на мене, добра ідея, щоб чиновники їздили плацкартом, тоді реформи підуть швидше.", - заявив Омелян.

"Вагони оглянув усі. Після ремонту, чисті.
З мінусів - волога білизна і нестерпна задуха на початку подорожі. Зате потім кондиціонери працювали, половина туалетів - навіть вакуумні. Шкода, що історії, як ми будемо подавати на перон охолоджені вагони влітку і теплі - взимку, так і залишилися казками.
На жаль, на вокзалах далі безлад, який нагадує ранній Шанхай, а не Європу чи хоча б Польщу.

Згадав із вдячністю вчорашню зустріч і довгу розмову із Юрієм Луценком. Окрім того, що домовилися спільно з ГПУ навести порядок на УЗ, Генеральний прокурор повідомив про заплановані конфіскації додаткових коштів банди Януковича. Будемо разом добиватися, щоб частину з них віддали на оновлення рухомого пасажирського складу Укрзалізниці. Українці заслуговують на поїздки в сучасних комфортних умовах!

А сьогодні весь день на Дніпрівщині .
Перевіримо наочно, як ремонтується одна із найкращих областей України під егідою команди Резніченка.", - написав міністр.

Омелян виклав фото своєї подорожі.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...