Неймовірний випадок з російським блогером на Донбасі

Зі скандального російського блогера Іллі Варламова, оголошеного персоною нон грата в Україні, раптом вибухнула правда.

Скандальний російський блогер Ілля Варламов заявив, що саме російські війська почали війну на Донбасі.

Про це він заявив у відповідь на коментар у своєму блозі "А українці на Донбас прийшли з миром?".

"Ідіть дивіться Соловйова далі. Українці з Донбасу не йшли, вони там були завжди. Туди прийшли наші вояки і почали війну", - написав блогер у відповідь. "Якби наші не вторглися на Донбас, не було б тисяч жертв і там зараз був би мир, як у Харкові, як у Маріуполі і т.д.", - додав Варламов.

Заява блогера, який за незаконний візит до Криму внесений до бази "Миротворця", спричинила бурхливі обговорення у мережі.

Відомий кримський блогер "Кримський бандерівець" назвав Варламова рашистом і пояснив: "мені достатньо того, що він незаконно в'їжджав до Криму і не виступав ніколи проти політики Путіна.

"Наші хлопці свої життя віддають, а цьому ср***му півню влом дозвіл отримати для в'їзду на захоплену його країною територію?!", - наголосив блогер.

Служба безпеки України офіційно оголосила російського блогера Іллю Варламова персоною нон грата в Україні.

Автор матеріалу: Ульяна Кононенко, для "Знай.ua"
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...