Неймовірно захоплююче прибуття українських літаків на світове авіашоу (відео)

Прибуття української авіації на Королівське міжнародне авіашоу The Royal International Air Tattoo 2018 у Британії викликало захоплення глядачів.

Українська авіація видовищно прибула на Королівське міжнародне авіашоу The Royal International Air Tattoo 2018. Один з наймасштабніших авіасалонів проходить в Великобританії на авіабазі Фейфорд, інформують Патріоти України.

На відео видно, як на злітну смугу прибувають українські бойові літаки Су-27 і транспортний Іл-76. Пілотажної програму на літаку Су-27 показав полковник Олександр Оксанченко.


Джерело: Ліга.Новини

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...