Неймовірно: Киянка знайшла свого собаку після п’яти років розлуки (відео)

Собачку врятували небайдужі люди, скаліченого та виснаженого, з рани його біліли кістки.

Кадр з відео

У Києві небайдужі люди врятували скаліченого собаку, котрого згодом упізнала власниця після п’яти років розлуки. Тепер на багатостраждального пса чекає повернення додому, йдеться в відео на YouTube-каналі видання ТСН, повідомляють Патріоти України.

Лана Ветрова побачила тварину на перехресті та не змогла проїхати повз – собака тремтів від холоду, а його лапа була перебита. Різдвяний вечір перетворився для жінки на операцію з пошуку веткліники та порятунку пса.

Кадр з відео

"Він настільки був виснажений, що просто в дорозі заснув. Я боялася, що він помер", - зізнається рятівниця.

Ветеринари за характером рани та десяткам кліщів на кволому тілі припустили, що тварина втрапила в капкан, а коли мисливці побачили, що то не лисиця, то кинули собаку напризволяще. Перед лікарями та Ланою стала дилема: або швидко та дешево ампутувати проблемну ногу, або піти дорогим, складним і тривалим шляхом лікування без жодних гарантій на успіх.

Кадр з відео

Обрали друге – Лана поклалася на добрі почуття людей із соцмереж, яким і розповіла свою історію.

Рішення було виправданим, адже нога таки зрослася, а френди з Facebook почали збір 10 тисяч гривень за багатогодинну операцію. І саме в соцмережах побачила фотографію собаки Наталія Сачевнікова.

"Блискавка така: дивлюся – це мій Лакі! Давай рахувати всі плямки, звіряти з фотографіями – це наш собака", - розповіла вона.

Кадр з відео

Жінка пам’ятає, як у 2011 році взяла півторамісячне цуценя з притулку, годувала його з рук, бо песик погано їв. Він спав у ліжку з господарями, жив у дворі, часом вибігав на вулицю – це і зіграло злий жарт, його вкрали. Після багатьох років розлуки Лакі впізнав Наталію.

У лікарні пес проведе ще кілька тижнів, після чого Наталія забере його додому. Однак на те, щоб поставити пса на лапи, у родини бракує коштів, і вони сподіваються на підтримку. Тепер свого улюбленця вони обіцяють більше випускати за ворота без нагляду.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...