Недобросовісний перевізник 200-тонного вантажу вантажу, якому виписали рекордну суму штрафу поблизу Тернополя, тікає до Львова (фото)

Вантажіка із величезною металевою конструкцією нещадно руйнувала автодороги за що її було оштрафовано на рекордну суму – 45 тисяч 526 євро 31 євроцент.

Великогабаритний вантаж, який везли Тернопільщиною 14 серпня, спричинив не лише затори на дорогах та нервування водіїв. Подекуди його везли у спеку, чим нищило дороги. Це було зафіксовано і перевізника оштрафували на круглу суму.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці нещодавно повідомляв голова ТОДА СТепан Барна.

" 200 тон на дорозі в жару! Незважаючи, на супровід поліцією важкогабаритного транспортного засобу, інспекторами Укртрансбеспеки нараховано штраф у сумі 45 тисяч євро. Так тримати!", – написав Барна.

Тоді ж був проведений документальний контроль,оскільки зважування такого габаритного вантажу було неможливе.

Втім, учора, 31 серпня на Львівській трасі була помічена ця сама вантажівка із багатотонним металевим циліндром, але цікаво, що він був уже розрізаний навпіл, пише "В курсі".

Позаду правопорушника супроводжував поліцейський автомобіль. Попри те, що водій-рекордмен заборував державі понад сорок тисяч євро, через нього на дорозі утворились значні затори і ускладнився рух.

Куди патрульні супроводжували цей 100-тонний вантаж і чому перевізник досі роз’їжджає головною трасою?


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...