Небезпечна російська злочинниця спіймана у Нью-Йорку (фото)

Громадянка Рф підзрювалась у вбивстві, зо перебувала у розшуку Інтерполу. Її вдалося затримати завдяки приватному детективу.

В Нью-Йорке задержали 41-летнюю гражданку России, которая была объявлена в розыск по подозрению в убийстве

Как передает New York Post, россиянку Викторию Насырову Интерпол разыскивал с 2015 года по подозрению в убийстве 54-летней Аллы Алексеенко и хищении денег у погибшей. Уточняется, что убийство произошло осенью 2014 года в Краснодаре.

После совершенного преступления Насырова переехала в Мексику, а после по поддельным документам оказалась в Штатах. С ноября 2014 года проживала в Бруклине (один из районов Нью-Йорка).

Подозреваемую удалось найти благодаря частному детективу, который искал женщину в Нью-Йорке. Он использовал информацию о Насыровой, которая появилась в социальной сети Facebook.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...