"Небесний міст": У Китаї будують унікальне сполучення, яке з'єднує хмарочоси (фото, відео)

Цього року у Китаї завершиться будівництво комплексу Raffles City Chongqing з розташованим на рекордній висоті 250 метрів «небесним коридором» або горизонтальним хмарочосом.

Китайське місто Чунцин продовжує дивувати світ архітектурними досягненнями. "Небесний коридор" або "Небесний міст"- це останній сегмент унікального комплексу Raffles City Chongqing в китайському місті Чунцин, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗМІ.

Новий архітектурний об’єкт, який в даний час зводять у найбільшому китайському місті Чунцин, неофіційно називають «небесним мостом» або «лежачим хмарочосом». Це окрема конструкція з власною назвою «Консерваторія», яка спочиває на чотирьох будинках-опорах і зістиковується зі ще двома гігантськими вежами. Всього їх у проекті вісім.

Забудовником виступає компанія CapitaLand, яка на прикладі Консерваторії реалізує концепцію будівель «екологічного» стандарту LEED Gold. Вони мають автономні енергозберігаючі системи обігріву, вентиляції, зрошення та каналізації і збудовані з перероблених матеріалів.

CapitaLand

Довжина циліндра Консерваторії становить 300 м, він буде змонтований на висоті 250 м, з додатковою опорою на дві паралельні 350-метрові вежі. Всі об’єкти в цьому ансамблі житлові, багатофункціональні, в них розмістяться офіси, торговельні центри, квартири, оглядові майданчики, зимові сади, концертні зали і т. д. В самій Консерваторії буде велика зелена зона зі ставками і рослинами.

Основу горизонтального хмарочоса складає сталева рама вагою 12000 тонн, на якій закріплять 3200 фрагментів зі скла і 4800 алюмінієвих панелей. Громіздку конструкцію за планом поділили на дев’ять сегментів, які за допомогою канатних домкратів по черзі піднімуть вгору. Процес йде дуже швидко і сталевий каркас буде повністю змонтований до середини 2018-го, а для широкої публіки чудо архітектури відкриється в 2019 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...