Не зміг обікрасти за один присід? У Трускавці рецидивіст сім разів грабував одну й ту ж саму квартиру

Загальний розмір завданих збитків хазяїну квартири становить 39 тис. гривень.

У Трускавці поліцейські затримали раніше судимого 29-річного чоловіка, який сім разів пограбував одну і ту ж квартиру. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

Наприкінці минулого року в Трускавецьке відділення поліції звернувся родич власника однієї з квартир міста. Чоловік повідомив, що з квартири викрадено комп'ютерну та побутову техніку, електроінструменти та інші речі. Загальний розмір завданих збитків становить 39 тис. гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 29-річний мешканець Трускавця, який був неодноразово судимий за майнові злочини. У нього поліцейські вилучили частину викрадених із квартири речей.

"Ми встановили, що в грудні минулого року заявник дав своєму знайомому ключі від квартири, щоб той там переночував. Скориставшись цим, зловмисник виніс із квартири особисті речі господаря. Протягом дванадцяти днів він сім разів обкрадав це помешкання", - повідомив заступник начальника Трускавецького відділення поліції підполковник поліції Олег Наливайко.

Крім цього, підозрюваний в грудні здійснив також крадіжку обладнання для риштування в одному з торгових центрів Трускавця на понад тисячу гривень.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 КК України (Крадіжка). Суд обрав для нього запобіжний захід - утримання під вартою.

Працівники Трускавецького відділення поліції скерували на розгляд суду обвинувальний акт, зловмисникові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Джерело: Цензор.НЕТ

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...