Не великі борги і не вибори: Експерти назвали реальну загрозу, за якої курс "бакса" в Україні злетить до позначки 60 (відео)

Аналітик зазначив, що практично всі прогнози про те, що в наступному році гривня девальвується приблизно на 10% - це рівень, дуже близький до інфляції.

Фінансовий аналітик, керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман спрогнозував, що в Україні в разі початку нової світової економічної кризи і припинення країною співпраці з Міжнародним валютним фондом до кінця 2019 року курс долара може скласти 50-60 гривень за "бакс" (Нацбанк на 29 грудня встановив курс на рівні 27,68 грн / дол.), повідомляють Патріоти України.

Головна реальна загроза для нашої країни - це не великі борги, не вибори (в 2019-му заплановані президентські і парламентські вибори), а світова економіка, розповів експерт в ролику, опублікованому на YouTube-каналі Hugs.fund.
За його словами, якщо в світі не почнеться глобальна фінансова криза і українська держава продовжить співпрацю з МВФ, то на кінець 2019 го долар коштуватиме 29-29,5 грн.
"Прогнози практично всіх, що в наступному році гривня девальвується приблизно на 10% - це рівень, дуже близький до інфляції ...", - зазначив аналітик.

"Наш базовий прогноз, що за умови, що Україна продовжить співпрацювати з МВФ і, знову ж таки в базовому прогнозі, ми виходимо з того, що глобальна економічна криза в 19 році настане, в таких умовах - скорочення надходжень від українського експорту і від айтішників, від заробітчан, а багато заробітчан будуть змушені повернутися додому або зменшать ... кількість і суми переказів в Україну, все це призведе до того, що Нацбанк буде змушений після президентських виборів піти і на невелику девальвацію гривні, і кінець року ми можемо зустріти на рівні 40-45 гривень за долар ", - додав він.

Найман підкреслив, що якщо Україна припинить співпрацю з МВФ, то тоді курс гривні буде гірше, - 50-60 гривень за долар.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...