Не рятують шлагбауми і охорона: На новорічні свята в Україні пограбували сотні квартир (відео)

Злочинці добряче попрацювали в житлових масивах, де контрактом прописана охорона, а всюди відеокамери.

Кадр з відео

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube-каналу Фактів ICTV.

Сотні пограбованих квартир – сталося те, про що Факти неодноразово попереджали перед Новим роком – чимало людей, після відпусток, замість затишної квартири побачили перевернуті полиці, шухляди, а на підлозі розкидані речі. І це стосується не лише звичайних помешкань. Злочинці добряче попрацювали в житлових масивах, де контрактом прописана охорона, а всюди відеокамери.

Геть не такими уявляло собі новорічні свята молоде подружжя, яке повернулось з відпочинку. У квартирі побачили гармидер. Винесли ноутбук, усі гроші, хутро, коштовності, парфуми.

Разом із помешканням Вікторії пограбували ще 3 квартири у житловому комплексі, який охороняють. І це молоду жінку найбільше дратує – адже щомісяця кожна квартира сплачує 120 гривень за охорону. Начальник охорони житлового комплексу не з’явився, хоч його і викликали.

Камери відеоспостереження стоять тільки на в’їзд і виїзд, вони не розраховані на пішоходів – тільки на номерні знаки машин. Біля будинків камер немає. Поліція радить українцям самим дбати про безпеку власного житла – використовувати надійніші замки та двері, ставити сигналізацію.

Кадр з відео

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...