Не піддавайтесь на провокації: Автомобілістів Києва попередили про серйозну небезпеку

Киян попереджають про жорсткі напади на автомобілі на дорозі.

Ілюстративне фото/відкриті джерелаНевідомий чоловік напав на машину киянки прямо посеред дороги, намагаючись виманити її з авто.

Про пережите на своїй сторінці в Facebook розповіла Тетяна Марчук.

"Я їхала в крайній правій смузі для руху автомобільного транспорту зі швидкістю 40 км/год. Готувалася до правого повороту. Ця особа обігнала мене справа (по лінії руху з обмеженням "тільки для автобусів і загально транспорту") на шаленій швидкості зайнявши мою смугу спереду мого авто на дистанції у 0,5 м. І різко загальмувала перед мною. Гальмівного шляху навіть не було", - повідомила водій.

"Але, найцікавіше почалося потім. Ця людина намагалась будь-якими методами мене виманювати з авто! Не піддавайтеся на ці провокації. Будьте за кермом завжди заблоковані. Я відразу викликала поліцію, швидку. У перерві між викликами вдалося знімати на відео (на жаль лише 30% цих жахів)", - розповіла Марчук.

Він бив машину кулаками, зламав омивачі скла, хотів потрапити в авто через багажне відділення, вирвав руками задні номерні знаки автомобіля.

"Потім вистрибнув на капот і бив кулаками по лобовому склу. Все це супроводжували лайкою і погрозами. Я не відкрила авто і, думаю, це змінило його плани. Звісно, зафіксовано звернення мене як потерпілої до поліції і на моє щастя є доказова база на відео. Будьте обережними!", - повідомила Марчкук.

За її словами, зафіксовані випадки, коли жінок викидають з авто та їдуть.

Фото: FB Марчук


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...