Не однією Куриленко: У багатообіцяючій фантастичній стрічці Голлівуду помітну роль зіграла молода українська актриса (відео)

Українка знялася у голлівудському фільмі Тихоокеанський рубіж 2. Іванна Сахно зіграла роль одного з кадетів у фантастичному фільмі.


Як повідомили у кінодистриб’юторській компанії B&H, в український прокат фільм вийде 22 березня 2018 року, передають Патріоти України.

– Грати у фантастичному екшені це велике фізичне навантаження. Зйомки фільму тривали п’ять місяців і проходили в Австралії та Китаї, – зазначила Сахно.

Актриса спеціально приїжджала до Києва, щоб самостійно озвучити свою героїню в українській версії фільму; її персонаж на великих екранах України заговорить власним голосом і на її рідній мові.

За словами актриси, для зйомок у фільмі їй довелося кардинально змінити зачіску, тренуватися майже щодня по чотири години і харчуватися за програмою дієтолога, щоб набрати вагу.

– У мене було довге волосся, але воно не вписувалося у характер моєї героїні, тому мене підстригли під хлопчика. Дівчина, яку я граю, дуже сильна і наполеглива. Вона втратила батьків під час атаки Кайдзу і пройшла шлях, щоб потрапити у програму навчання пілотів Єгері. Кадети стали її сім’єю, – розповіла про свою роль Сахно.


Відео: Іванна Сахно про «Тихоокеанський рубіж», повільний Голлівуд та акцент.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...