Не ображай маленьких! Путін знов попав під перестрілку насмішок через високі підбори

Нове фото Путіна на високих підборах висміяли в мережі.

Володимир Путін на високих підборах (фото — facebook.com/yakovina.ivan)

Президента Росії Володимира Путіна в черговий раз висміяли в мережі за "махінації" зі зрістом. Користувачі бурхливо обговорюють нове фото Путіна в туфлях з нестандартно високими підборами, відзначаючи, що це взуття більше схоже на жіноче, повідомляють Патріоти України.

"Фотка — бомба. Але саме в ній прикольне — це підбори. Вдивіться, у нього майже жіноче взуття", — підписав автор, журналіст Іван Яковина, нове фото Путіна на нестандартних підборах на своїй сторінці в соцмережі.

Цей знімок був зроблений під час візиту російського глави на вечір дружби глав держав СНД в рамках саміту в Душанбе. Користувачі мережі не залишили без уваги нове фото Путіна і дотепно прокоментували його.

"Навіщо він це робить? Начебто в його випадку зростання щось визначає",

"Карлик",

"Не ображай маленьких!",

"Нормальне взуття як для діда 65 років. Навіть майже 66 йому",

"На які хитрощі тільки не йдуть ці низькорослі мужчинки",

"Пожаліємо малюка", — сміються над Путіним в дивних туфлях користувачі мережі.

Слід зауважити, що це не перше смішне фото Путіна, яке за останні дні з’являється в мережі. Раніше на зріст російського президента звернули увагу під час інавгурації мера Москви Сергія Собяніна. Користувачі припустили, що Путін забув перевзутися в традиційні туфлі на підборах.

 Путін на інавгурації мера Москви Сергія Собяніна (фото — twitter.com/dimsmirnov175)


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...