Не копай яму іншому: Росіянин отримав черепно-мозкову травму, намагаючись "накласти купу" під двері свого колеги по роботі

45-річний чоловік в нетверезому стані, зі спущеними штанами і важкою черепно-мозковою травмою був доставлений у швидку допомогу Санкт-Петербургу.

Про це передають Патріоти України згідно інформації російського видання "Провінція.ру".

Далі- мовою оригіналу.
Установлено, что доставили бедолагу из здания рабочего общежития на улице Минской. Мужчину без штанов обнаружили на лестничном пролете проживающие там граждане, которые и вызвали скорую помощь. А полиция, которой медики сообщили о случившемся, достаточно быстро установила обстоятельства дела.

- По предварительным данным, пострадавший гражданин пришел в гости к своему коллеге по работе, проживающему в общежитии, - рассказали журналистам в питерской полиции. - Там в это время распивали спиртное. Однако мужчину в комнату не пустили. Он обиделся, и решил справить большую нужду под дверь своего знакомого. Однако, спустив с этой целью брюки, запутался в них и упал, скатившись по железобетонной лестнице. В результате падения он сильно ударился затылком о ступеньку.

Состояние мстителя-неудачника медики оценивают как тяжелое: у мужчины серьезная черепно-мозговая травма, ушибленная рана затылка, ушиб головного мозга, а также синяки и ссадины по всему телу. В настоящее время он находится в реанимации. Проверка по факту происшедшего будет продолжена, когда пострадавший придет в сознание.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...