Не долетів: У Ростові вимушено приземлився літак рейсом з Криму до Москви

Рейс обслуговує авіакомпанія з Якутії .

Рейс обслуговує авіакомпанія з Якутії

22 липня приблизно о 18.00 вимушену посадку в аеропорту Ростова-на-Дону здійснив літак, що вилетів із Сімферополя до Москви рейсом R3-772. Про це повідомляє ТАСС.
Агентство уточнює, що правоохоронці Ростовської області перевіряють інформацію про задимлення на борту Boeing 737.
Постраждалих немає.
Пасажири були змушені покинути літак, їх тимчасово розмістили в готелі Ростова. Відновлення польоту заплановано на 2.15 неділі, 23 липня.
У Південній транспортній прокуратурі повідомляють, що ніхто з пасажирів рейсу R3-772 не скаржився на порушення їхніх прав.
Рейс обслуговує російська авіакомпанія Yakutia Air Company.
Росія анексувала Крим і Севастополь після незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.
У 2014 році Державна авіаційна служба України почала штрафувати російські авіакомпанії за польоти у Крим.
У вересні 2015 року Кабінет Міністрів України розширив санкційний список проти РФ і заборонив російським авіакомпаніям літати в українському напрямку. Рішення набуло чинності 25 жовтня. Наступного дня російське федеральне агентство повідомило про запровадження санкцій у відповідь.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...