Не давати хабарі і знати закони: Що кожен може зробити для України - 5 кроків

Всього 5 кроків, на які здатен кожен українець, аби зробити свою країну кращою.

Так вважає шеф-редактор Ранку у великому місті на ICTV остянтин Ігнатчук.

Він також назвав 5 кроків, на які здатен кожен українець, аби зробити свою країну кращою.

Перше. Не давайте і не беріть хабарів! Ми так часто бідкаємося через хабарництво, але коли справа торкається особисто нас, самі легко даємо хабарі. Якщо ж з вас вимагають – подавайте скарги, хабарники бояться публічності.

Друге. Знайте та відстоюйте свої права! Будь-які норми та закони з докладним роз’ясненням не складно знайти в інтернеті чи навіть у бібліотеці. Не лінуйтеся витратити трошки часу і вивчити потрібне вам питання.

Третє. Не бійтеся звертатися в поліцію та в суди! Вважаєте рішення суду неправомірним – подавайте апеляцію у суди вищої інстанції.

Четверте. Не перекладайте відповідальність на інших! Ніколи людина, яку наділили владою, не діятиме у ваших інтересах. Допоки ви її до цього не змусите.

П’яте. Все вищезгадане не матиме сенсу, якщо кожний з нас не поважатиме і не дотримуватиметься законів! Почніть з простого: не переходьте дорогу на червоне світло, не перевищуйте швидкість, не смітіть.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...