Назад в печерний вік: Екс-ватажок терористів описав “козирі” життя в “ЛДНР”

Жителям окупованих територій Донбасу довелося освоїти нові "навички" життя.

Екс-ватажок терористів Ходаковський

“Як швидко ми навчилися знову жити без аеропорту, без залізниці, без хороших трас і транспортних розв’язок, без банківської системи, кредитів, іпотек та електронних платежів”, – написав посібник окупантів.

За його словами з усіх благ сучасної цивілізації у жителів окупованих територій залишилися “мобільний зв’язок і інтернет, де вони ще є”.

“Ми навчилися цінувати те, що вчора навіть не сприймалося, як благо: теплу воду в крані, щоб не сказати теплу – просто воду”, – підсумував “захисник русского мира”.

Влаштували на Донбасі полігон… і все безнаказанно..Люді страждають і кожен день проживають з думкою-спасибі цього дня за сонце над головою …. прожили день, залишилися живі-спасибі. Люди до всього звикають. А діти? Позбавити дітей дитинства, змусити боятися і плакати це кощунство”, – прокоментувала допис прибічниця терористів.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...