"Нацист и бесовская зараза": Журналіст розповіла, як священики УПЦ МП "сватали" Януковича в президенти (відео)

Нас роз'єднали до окупації. І ця політика роз'єднання була штучно сконструйована російськими політтехнологами. Священники УПЦ Московського патріархату в Криму і на окупованих територіях ще до агресії Росії проводили антиукраїнську пропаганду.

Ілюстрація: відкриті джерелаПро це в на YouTube каналі видання ObozTV заявила журналіст, телеведуча і блогер Лариса Волошина, повідомляють Патріоти України.

"Московський патріархат на тих територіях, які сьогодні окуповані, завжди був в привілейованому становищі. Ті, хто проживав на тих територіях, вони прекрасно знають, про що говорили священики в проповідях. Проповіді завжди були в сторону Росії, вони завжди мали антиукраїнський контекст. Священики завжди агітували прихожан голосувати за Партію регіонів, вони говорили ще з 2004 року, що Віктор Ющенко "нацист і бісівська зараза". Ми всі це бачили", - констатувала вона.

За її словами, активну участь в роз'єднанні українців також брали і російські політтехнологи.

"Я не думаю, що щось нас роз'єднає після деокупації. Нас роз'єднали до окупації. І ця політика роз'єднання була штучно сконструйована російськими політтехнологами. Ми пам'ятаємо цю карту з трьома сортами України. Цим дуже пишаються російські політтехнологи, що вони придумали таку штучку, щоб забезпечити перемогу проросійського кандидата Віктора Януковича", - додала блогер.

Крім того, Волошина зазначила, що з представниками проросійських політичних сил неможливо було дискутувати.

"Будь-які дискурси з представниками регіоналів, або комуністів в ефірах, про що не спитай цих людей, вони починали говорити про великий СРСР, бандерівців, які хочуть український народ роз'єднати з російським народом. З ними неможливо було говорити в ефірах. Що не запитай - Бандера, Захід, Америка, Росія - наше все", - підсумувала телеведуча.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...