"Наступний крок вбивство і селфі. Це вже горе": Мережу обурило фото, яке зробили "копи"

Мережа в шоці від фотографії поліцейських, які опублікували селфі із затриманим.

В сети возмутились фотографией полицейских, которые опубликовали селфи с задержанным человеком. Снимок показал на своей странице в Facebook бывший "коп" Владимир Шередега.

"Вначале граждане селфились с реформированной полицией, теперь реформированная полиция селфится с гражданами. Кто до сих пор не удалил из социальных сетей счастливые фотки с патрульными, пришло время это наконец-то сделать. Дальше будет только стыдно", - подписал он фото.

Скриншот поста с facebook.com/vladimir.sheredega

"Наступний крок вбивство і селфі. Це вже горе", - написал Андрей Гришакин.

"Я ж бо спочатку повірила в них. Соромно за це", - прокомментировала Юлия Стасовская.

"Мент гаишнику не кент!", - написал Серега Климович.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...