На Вінниччині від смертельного удару ножем загинув ветеран АТО

Він пройшов Авдіївську промзону, де було дуже гаряче, а загинув вдома, від ножа.

Учора близько 19.40 у місті Немирів Вінницької області на зупинці громадського транспорту смертельно поранили 27-річного АТОвця. Про це Vlasno.info повідомив начальник Немирівського відділу поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександр Король, передають Патріоти України.

– Загиблому нанесли один удар в область ключиці справа, ніж дістав легені, – говорить він. – Він мешкав у селі Вища Кропивна Немирівського району, а той, хто наносив удар — в селі Остапківці. Після скоєння злочину зловмисник втік. Зараз проводяться розшукові дії.

За словами виконувача обов'язків старости Вищої Кропивни, що входить до Ситковецької об'єднаної громади, Володимира Мельника, загиблого АТОвця демобілізували торік.

– Сашко пішов працювати на тік, зійшовся з жіночкою, півроку тому народилась дитина. Тепер малесенький син Сашка залишився без батька, – зітхає Володимир Михайлович. – А Сашко ж пройшов в зоні АТО Авдіївську промзону, де було дуже гаряче, а загинув вдома, від ножа. Там дуже заплутана історія. Кажуть, що ще одного підрізали, зараз він в реанімації. Знаю, що в кафе "Юність" у Немирові відпочивали дві компанії АТОвців. Між ними були якійсь непорозуміння. Частина АТОвців вже розійшлась, а Сашко поїхав на підтримку побратимів. Був тверезий, а ось як вийшло.

Похоронять загиблого АТОвця завтра у рідному селі. Володимир Мельник згадав також, що близько 20 років тому загинув від численних укусів бджіл батько Сашка. У матері тоді залишились на руках троє дітей.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...