"На повну врубайте цей саундтрек": Лікарі дали поради у стилі ґанста-репу (відео)

Новий хіт покоряє мережі - лікарський ґанста-реп.

Кадр з відео

Усі поради лікарів, яким так нехтують хворі, для більшого розуміння були начитані медиками в стилі ґанста-репу. Зроблено це було за ініціативи видання Platfor.ma, Центру громадського здоров'я та Всесвітньої організації охорони здоров'я, а відео викладено на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Ідея ролика полягає в тому, аби ще раз наголосити на правильності лікування. У відео медики розповідають, що таке професія лікаря, зазирають у глиб історії виникнення антибіотиків та наголошують на тому, що їх не потрібно пити заради профілактики, та закликають взагалі у будь-якій незрозумілій ситуації не займатися самолікуванням, а звертатися до них.

"Разом ми врятуємо кого завгодно, бути лікарем важко, але благородно. Ми ж сміливі, круті і відважні, як копи. Тільки замість стволів дістаєм стетоскопи", - каже один з медиків.

Цікаво, що у зйомках взяли участь справжні лікарі, серед яких анестезіологи та імунологи, експерти з різних питань у сфері медицини, інтерн та навіть студентка шостого курсу медичного університету.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...