На Львівщині чоловік довірився, щоб вилікувати важкохвору сестру і напоровся на шахраїв

Зловмисники виманили обманом 13 500 гривень, які довірливий чоловік сам їм і перерахував.

На Львівщині аферисти зняли з банківської картки гроші, призначені на лікування важкохворої жінки.

Скориставшись довірливістю її брата, зловмисники викрали з рахунку 13 500 гривень, – інформує прес-центр поліції Львівської області.

У Яворівський відділ поліції звернувся 35-річний житель району. За словами потерпілого, 7 лютого до нього зателефонувала незнайома жінка. Вона повідомила, що знає про збір коштів на лікування його сестри і готова допомогти фінансами. Для цього чоловікові необхідно поїхати у місто Новояворівськ, вставити банківську картку у банкомат і виконати певні дії.

Чоловік зробив усе, що радила незнайомка. Після цього вона знову зателефонувала і сказала, що кошти їй перерахувати не вдалося. А через місяць потерпілий виявив, що з рахунку знято 13 500 гривень.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють особу аферистки та обставини події.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...