На Луганщині підлітки попали у лікарню через аерозольний дезодорант

Інцидент стався 15 серпня на березі річки Айдар в селі Райгородка.

Фото: Место инцидента (facebook.com/policeLG)На Луганщині через власні пустощі травмувалися двоє підлітків, повідомляє Головне управління Національної поліції Луганської області у Facebook.

Вчора, на березі р. Айдар в с. Райгородка двоє підлітків розпалили вогнище та поклали в нього балончик з дезодоранту. Внаслідок «вибуху» балончику діти отримали тілесні ушкодження та з опіками госпіталізовані до лікарні.

До Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на березі р. Айдар с. Райгородка стався вибух, в результаті якого травмовано двох 15-річніх хлопців.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 15 серпня приблизно о 17 годині під час відпочинку на березі річки два місцевих підлітка розпалили багаття та задля розваги кинули у нього балончик з під дезодоранту, який знайшли неподалік. В результаті нагрівання балончик, що знаходився під тиском, вибухнув.

Хлопці внаслідок вибуху отримали тілесні ушкодження.
Наразі неповнолітніх госпіталізовано до обласної дитячої лікарні в м. Лисичанськ з тілесними ушкодженнями у вигляді опіку ІІ ступеню 20% верхніх та нижніх кінцівок, опік полум'ям в області обличчя, правої нижньої кінцівки, грудної клітини, шиї.

Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». Проводиться подальша перевірка зі встановлення всіх обставин події.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...