На Київщині патрульний автомобіль збив дитину

У Білій Церкві розслідується факт наїзду екіпажем патрульної поліції на семирічну дитину. Дитина в тяжкому стані.

Прокуратура и полиция Киевской области расследуют факт наезда экипажем патрульной полиции на семилетнего ребенка в Белой Церкви. Сегодня вечером мальчик на велосипеде попал под колеса автомобиля, на котором группа реагирования патрульной полиции с включенными проблесковыми маячками спешила на вызов.

По предварительным данным, малолетний велосипедист неожиданно выехал на проезжую часть из-за автобуса, двигавшегося навстречу полицейским.

Водитель экипажа, пытаясь избежать наезда, вывернул автомобиль на обочину, врезавшись в столб. Увы, это не помогло. Ребенка с тяжелыми травмами госпитализировала прибывшая по вызову полицейских «скорая». Врачи борются за жизнь мальчика, сообщает сектор коммуникации главка полиции Киевской области.

По факту нарушения правил безопасности дорожного движения водителем транспортного средства открыто уголовное производство.

Анатолий Гавриш, «ФАКТЫ»

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...