Ми повернемо Крим, коли ослабне Росія, - ведуча і блогер (відео)

Лариса Волошина запевняє, що це не перший випадок, коли ми повертатимемо півострів.

Коли Росія ослабне, ми отримаємо змогу повернути Крим. Хочу нагадати, що це не перший випадок, коли ми повертатимемо півострів. В 1994 році кримський парламент проголосував про референдум про від'єднання Криму від України.

Юрій Мєшков вимагав, щоб парламент назначив дату його проведення і тоді кримські парламентарі просто не посміли цього зробити, тому Мєшков проголосив голодування. Потім під впливом російських кураторів, таких як Костянтин Затулін, Мєшков став першим і останнім президентом Криму і почав процедуру від'єднання Криму від України.

В 1995 році Мєшков ініціював договір про військове співробітництво між Кримом і РФ. Тоді було проведено 27 раундів переговорів за участю Володимира Горбуліна, Євгена Марчука з української сторони, і Віктора Чорномирдіна – з російської. Нам пояснювали про скрепи – ми все це вже чули. В Криму віце-прем'єром був призначений російський громадянин Сабуров.

А потім, коли в Росії сталася чергова економічна криза, вранці всі кримчани прокинулися і побачили на кожному кримському перехресті український БТР.

Лариса Волошина.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...