"Моїм першим указом буде - ампутація рук і ніг всьому керівництву "Київзеленбуд": Киян обурило знищення дерев у центрі столиці

Колись тиха і прохолодна вулиця Гоголівська. Минулого четверга дерева ще були...

Фотографією роботи комунальників на свій сторінці в Facebook поділився Дмитро Макагон.

"Моїм першим указом буде - ампутація рук і ніг всьому керівництву "Київзеленбуд". Колись тиха і прохолодна вулиця Гоголівська. Минулого четверга дерева ще були...", - написав він у коментарі до фото.

Жорстко відреагував на публікацію Макагона відомий блогер Віктор Трегубов.

"Не знаю, що вбиває більше - сам факт або коментарі" і правильно, а то вони на автомобілі іноді падають". Так. Давайте взагалі всі дерева спиляємо. Щоб машини можна було ставити де завгодно. І заживемо", - написав він.

При цьому фоловери Макагона не скупилися в епітетах на адресу працівників і керівництва комунальної служби.

"Ні я б їх повісив живих на місці, де вони знищували дерева, так би висіли у тіні, а так будуть смажиться на сонці", - прокоментував пост Максим Москаленко.

Варто зазначити, що користувачі соцмережі розділилися в цьому питанні.

"Я б не рубав з плеча. Є інформація про те, які це були дерева, в якому стані, що збираються висаджувати на їхньому місці? Якщо це були, наприклад, тополі, які засипають все навколо пухом, то питання їхньої заміни потрібно було вирішувати "ще вчора". Якщо старі дерева, то вони загрожують не тільки автомобілям, а й пішоходам. IMHO", - прокоментував Alex Tur.

Олена Крижанівська звернула увагу ще на один важливий момент.

"А в більшості випадків - ріжуть саме за "вимогами місцевих жителів". Точно знаю, що комунальні служби мають купу проблем зі скаргами в усі інстанції і "жителів", і усіляких "місцевих" контор, якщо відмовляються зрізати дерева", - наголосила вона.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...