"Модний вирок" для Першої леді: "Немає родзинки",- Українські дизайнери вирішили проаналізувати образ дружини Президента України

Марина Порошенко брала участь у прес-конференції з оснащення комп'ютерами інклюзивних шкіл. На люди вона з'явилася в консервативному вбранні. Українські дизайнери проаналізували її образ.

Дружина президента України Марина Порошенко брала участь у прес-конференції з оснащення комп'ютерами інклюзивних шкіл. У цей день вона з'явилася на люди в консервативному вбранні. Українські дизайнери проаналізувати її образ.

Строго, але жіночно

"В цілому образ підходить до заходу, тому що вона дійсно схожа на вчительку, - висловила свою думку дизайнер та іміджмейкер Наталія Фарносова. - Але якби вона одягла під піджак сорочку або блузку якогось яскравого кольору, наприклад, фуксія - то образ був би набагато цікавіше".

Згодна з нею і її колега з Харкова Наталія Никонова.

"Трохи жіночності і м'якості надає шийна хустка василькового кольору, - розповіла вона. - Щоб ми не забували, що перед нами ранима жінка".

Робота психологів

При цьому Наталія зазначила, що весь образ продуманий до дрібниці.

"Її діловий стиль підкреслює серйозність, - поділилася дизайнер своєю думкою. - Все стримано і інтелігентно. Видно, що над образом працювали психологи".

За її словами, найімовірніше, на дружині Президента одяг, пошитий на замовлення.

"Тканина дорога, вовна хорошої якості, в крої строгі лінії", - зазначила фахівець.

Мінус

Обидва дизайнера зійшлися на думці, що зачісці Першої леді варто приділяти більше уваги.

"Мені не подобається, що вона робить з зачіскою, - каже Фарносова. - Якби вона більше приділяла уваги волоссю - їй було б це на руку".

Никонова також зазначила, що зачіску Порошенко варто було б змінити.

"Під цей образ підійде каре, з акуратним укладанням, - вважає вона. - Такий собі образ соратниці і бойового товариша у спідниці".

Прим цьому Наталія Фарносова вважає, що все ж цей образ, в якому недавно з'явилася Марина Порошенко, дуже бляклий.

"Вона не виглядає як Перша леді. Немає в ній родзинки, - винесла вона свій вердикт. - Може це, тому що в ній немає родзинки, як у людині. Але стилісти все одно повинні були попрацювати над цим".

Джерело: Знай.ua

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...