Місця сили в Україні: На Прикарпатті є унікальні таємничі скелі, яким понад мільйон років (відео)

Їм мільйони років, їх недарма називають місцем сили. Вони бачили розквіт людства і загибель цивілізацій.

Малюнки предків і місця сили. На Прикарпатті є унікальні, і навіть таємничі скелі, яким понад мільйон років, повідомляють Патріоти України.

Завдяки красивій природі цю місцину називають українською Швейцарією. Тут радо зустрінуть, смачно нагодують, утім, її незаслужено оминають туристи – насамперед через жахливі дороги.

Це скелі Довбуша. Їм мільйони років, їх недарма називають місцем сили. Вони бачили розквіт людства і загибель цивілізацій. Пам’ятають доісторичних людей, колись ці могутні камені були фортецею, скельним монастирем, укріпленням опришків і повстанців. Це місце захоплює історією та зачаровує природою.

А ще тут смачно нагодують. Ситний карпатський обід коштує максимум 100 гривень.

Усього за 100 гривень запропонують сон на вуликах, лазня чи купання в чані – коштуватимуть півтисячі гривень. В озері можна порибалити – впійману форель приготують на обід. Проживання в номері – 250-400 гривень.


Кажуть, що це місце має незвичайну енергетику. Скелі Довбуша — скельно-печерний комплекс, унікальна пам’ятка історії та природи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...