Мільярдерка з Прилук: Що відомо про українку, яка купила особняк у Кардашьян за 17 млн доларів (відео)

Колишня жителька Прилук на Чернігівщині придбала будинок голлівудських зірок і мітить на п'єдестал світового шоу-бізнесу.

Новина про те, що особняк Кім Кардашьян купила українка, стала для багатьох приголомшуючою. Колишня мешканка Прилук, зараз називає себе Марина Ектон, придбала маєток у подружжя Кім Кардашян і Каньє Уеста за 17,5 мільйона доларів в сонячній Каліфорнії, ідеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України з посиланням на відео з Youtube.
Раніше Марина працювала в Генпрокуратурі. Вона змінила прізвище, вийшовши заміж за засновника однієї з найпопулярніших програм для спілкування WhatsApp Брайана Ектона, статки якого вимірюються цифрою 6 мільярдів доларів.
Перед цим 33-річна Марина Гринь вийшла заміж за засновника однієї із найпопулярніших програм для спілкування WhatsApp Брайяна Ектона, статки якого вимірюються цифрою 6 мільярдів доларів.

Дитинство

"Я з дитинства мріяла стати співачкою, але так сталося, що працювала весь час в юридичній сфері. Коли вирішила все ж будувати кар'єру співачки, вирішила придбати будинок Кардашян, бо в ньому дуже приємна аура. Є музичні таланти, бо Кім і її чоловік Каньє – вони дуже впливова пара і вони дуже надихають на творчість. Коли я прийшла подивитися цей будинок, самі Кім та Каньє мені його показали. І я вирішила, що цей будинок буде найкращим для мене. В мене є зараз свої музиканти, які записують для мене альбом. В будинку є важливі речі – є дуже хороша охорона і дуже гарна природа, щоб надихатись", - пояснила ТСН телефоном цю покупку сама Марина.

Далі в доньки була посада в Генпрокуратурі, на котру вона потрапила внаслідок перемоги в конкурсі, а також робота помічником депутата. "А потім сказала – я все життя хотіла до Америки, і поїхала туди. Там закінчила Вашингтонський університет, правознавство, багато навчалась", - розповіла мати. Батько твердить, гроші на таке життя Марина заробляла сама – вони б не зуміли їй це забезпечити. Мама каже, що донька накопичила кошти ще в Україні, але й у США навчалась і підробляла одночасно. "Після закінчення навчання на брокера, окрім університету, вона працювала адвокатом з патентування – там вже непогані гроші були, стала літати по всьому світу з патентуванням", - пояснив Микола Миколайович. "І коли почала літати по всьому світу, каже мені: "Мама, я вже дуже багата людина". Я питаю: "А скільки в тебе грошей?". Каже: "Багато". Ми ніколи не допитувались, скільки саме. Коли приїжджала до нас, водила у ресторани, гостинців накупляла. Бачимо, що є гроші в дитини, і слава Богу", - розповіла Алла Миколаївна.

Не любила фізичну працю

Батьки твердять, що намір не займатися важкою фізичною працею на городі в доньки сформувався ще в ранньому дитинстві, коли вона не хотіла разом копати картоплю. "Коли ще в школі навчалась, ми брали її на город. Але вона трошки покопає і відпроситься до туалету, а потім ляже під вишню і спить. Я їй кажу: "А хто ж копати буде?". А вона мені: "Я буду все робити, землю гризти, але таким важким трудом займатись не буду", - розповіла мама. Батько ж додає, що успіхові дитини радіє, але в її справи не лізе. "Ми не рахуємо гроші дитини, ми свої знаємо", - каже він. "Такого, щоб з Америки, в нас нічого нема. Вона казала, що там нічого такого і нема. Навіть якісь цукерки, каже, звідти – їсти неможна. Грошима нам допомагає, на картку скидає, бо на нашу пенсію не проживеш. Допомагає всім. Нічого не планує нам такого купляти, бо в нас все є. Ми самі заробили, ми теж трударі з чоловіком. Авто своє, коли до США виїжджала, вона нам віддала, так ми на ньому і їздимо. Вона років 10 в Америці, ми на цьому авто десь стільки і їздимо", - додала мати.
Музичну кар’єру Марини Ектон батьки теж вітають. "Вона більш сучасну музику завжди любила, і в неї непогано виходило. І навіть в конкурсах непогані місця займала. Колись у конкурсі вона йшла на перемогу, але гран-прі віддали іншій дівчині. А мені один з суддів казав, ви ж щось поставте голові комісії, щоб вона виграла, ми не стали купляти гран-прі. Коли вона хотіла поступати до інституту культури, я їй сказав – це бізнес важкий, нестабільний. Але з часом, як бачте, вона не полишила мрії. Каже, в мене вже є гроші на продюсера, імпресаріо, є щоб студію обладнати, винайняти викладача з вокалу. Тепер вже сперечатись з нею не став", - зізнався Микола Миколайович. А Алла Миколаївна уточнила, що донька планує співати в США російською мовою. "Питаю, а як же тебе будуть розуміти? Каже – як хочуть, хай і розуміють, а я буду співати російською. Не українською, бо каже, що у США навіть не розуміють, що таке Україна. Коли війна почалась, лише трохи почали розрізняти, а то все "Раша, раша", і не можуть зрозуміти, де та Україна", - додала вона.

Друге заміжжя

45-річний мільярдер Ектон – уже другий чоловік Марини у США. З першим її стосунки не склалися. "Ми його не бачили. І навіть не спілкувалися, бо ми англійської не знаємо, а він – російської не знає", - розповіла про нього мама. "Ми двічі візу оформлювали, але нам відмовляли. Навіть на весілля не змогли прилетіти. Знаємо, що є чоловік. По Вайберу помахаємо один одному руками і все", - каже батько. Алла Миколаївна переконує, що Марина любить рідну землю, але повертатися не планує: "Донька каже, що дуже любить Україну, і хоче, щоб вона процвітала, але, бачте, її доля вже там склалася".
Як і належить пристойній мільйонерці, Марина Ектон заснувала благочинний фонд. Вона багато мандрує по світі. "Десь років зо три вона щотижня кудись літала – Гонконг, Китай, Японія, по всьому світу, весь час у повітрі", - каже її батько. "Старша донька літала до неї в гості, їй візу дали. Каже – вона і ніч, і день на телефоні, перемовини про патенти веде, не знаю, коли і спить. Каже, там дурдом, я б з'їхала з глузду, якби так працювала. Чоловік в неї теж підприємець, але вона самодостатня", - розповіла мама.

І додає, що донька не ховається і говорить правду про себе. "Ми їй зателефонували, спитали – що сталося, що ТСН хоче поговорити про тебе, що казати? Вона каже – розповідайте все, як є, я нічого не вкрала, приховувати мені нема чого, все сама в житті заробила. Я хочу здійснити мрію, і все буду робити, щоб вона здійснилася", - підсумувала Алла Миколаївна.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...