Міазми збивають з ніг: Під Києвом серед траси тиждень гниє 20 тонн риби (відео)

Повідомлення про вантажівку надійшло в його відомство ще в п'ятницю, 21 липня.

При в'їзді до Києва вже шостий день стоїть вантажівка з гниючою рибою, з якої рідина і запах почали поширюватися на навколишнє середовище.

Як розповів Корреспондент.net глава столичної Держпродуктспоживслужби Олег Рубан, повідомлення про вантажівку надійшло в його відомство ще в п'ятницю, 21 липня.

Він зазначив, що всередині машини провозилася 20 тонн свіжомороженої риби без документів.

"Напередодні цей автомобіль був зупинений для перевірки документів. При перевірці було встановлено, що й автомобіль, і риба - вкрадені. Водієві вдалося втекти. У ДППЗ повідомили, щоб ми приїхали і перевірили якість риби. Але це було ще в п'ятницю", - говорить Рубан.

Протягом шести днів вантажівка з уже далеко не свіжою рибою знаходиться на сонці.

"Товар необхідно утилізувати, але оскільки, згідно із законодавством, цю процедуру повинен оплачувати власник, який так і не встановлений, проблема досі не вирішена. Риба за цей час уже згнила. А рідина з неї тече прямо в ліс. Щоб не допустити поширення, сьогодні її закидали піском", - зазначив він.

Втім, якщо поширення рідини можна ще якось уникнути, то з запахом, який видає риба, боротися досить складно, оскільки його вже чути на відстані 100 метрів.

Також стало відомо, що було прийнято рішення про те, щоб рибу утилізувати на Укрветсанзавод. Правда, за чий рахунок буде утилізація поки невідомо.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...