У мережі сміються: "Грязный внешнеполитический рот" Путина став антисекс-символом

Російські журналісти, як завжди, перекрутили інформацію і не догледіли в матеріалі слово "unlikely", яке означає, що головна говоряча голова Кремля Марія Захарова є сумнівним секс-символом.

Российские СМИ в один голос распространили информацию британского таблоида The Sun о том, что главная говорящая голова Кремля Мария Захарова, якобы стала секс-символом Британии.

Между тем, российские журналисты, как обычно, перекрутили информацию и не досмотрели в материале слово "unlikely", которое означает, что она является сомнительным секс-символом. "Russian official has become an unlikely sex symbol", - написал британский таблоид.

Между тем, это не остановило пользователей сети оставить свои комментарии под новостью и в очередной раз посмеяться над изрядно помятым видом российской чиновницы.

Особенно комично выглядят комментарии, если знать, как на самом деле звучит новость.

В интернете также пошутили по поводу нового назначения в Госдепартаменте США. Там пресс-секретарем стала Хизер Науэрт.

Захарова занимает пост директора департамента информации и печати МИД РФ с августа 2015 года.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...