Мати і донька загинули під колесами сміттєвоза у Львові

Сміттєвоз їхав вже завантажений.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET.

У неділю сміттєвоз компанії «АВЕ Львів» переїхав двох жінок на Сихові. За попередньої інформацією, водій сміттєвоза, здаючи назад, не помітив 79-річну і 51-річну жінку, які переходили вулицю не на пішохідному переході. Як встановили поліцейські, водій сміттєвоза «MAN» скоїв наїзд на двох львів’янок, маму і її доньку.

Сміттєвоз переїхав двох жінок на вул. Полуботка, 11 (фото патрульної поліції Львова)

«Близько 13:00 на вул. Полуботка, 11, водій сміттєвоза скоїв наїзд на двох літніх жінок. За його словами, він дав задній хід і не помітив людей, які проходили», - повідомила ZAXID.NET речниця Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська.

За даними Львівської міськради, загинули дві жінки 1938 і 1966 років народження. Зі слів очевидців, жінки перебігали дорогу не на пішохідному переході, потрапили під передні колеса сміттєвоза.

Зараз на місці трагічного інциденту працюють правоохоронні органи, представники ДСНС. Вулиця Полуботка наразі перекрита для руху транспорту. Причини події з'ясовуються.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...