Марадона житиме в "халупі": "Елітного" житла для легенди у Мінську не знайшлось

За інформацією аргентинців, легенда футболу буде жити в Мінську, а на роботу буде літати на приватному літаку, який йому надали інвестори клубу з ОАЕ. Наскільки ж правдивою є озвучена інформація?


Легенда футболу Дієго Марадона, який з недавнього часу став президентом правління брестського «Динамо», не зміг отримати «гідного» житла в Білорусі, інформують Патріоти України. Напередодні аргентинський спортивний сайт CLARIN показав «будинок Дієго Марадони», який йому нібито орендували в Мінську.

За інформацією аргентинців, легенда футболу буде жити в Мінську, а на роботу буде літати на приватному літаку, який йому надали інвестори клубу з ОАЕ.

А білоруський будинок для нового президента аргентинські ЗМІ оцінили в 20 мільйонів доларів. У ньому нібито 7 кімнат, басейни з підігрівом всередині будинку і за ним, камін, сад, аеродром – неподалік.

Але ось виявилося, що новина – абсолютний фейк.

Ніхто не орендував Марадоні будинок в Мінську за 20 мільйонів доларів. До того ж, в столиці Білорусі навіть не знайшлося такого дорого житла.

«Найдорожчі будинки, які сьогодні є в нашій базі, пропонують за 4-5 мільйонів доларів, і вони не рекламуються. Чула лише про одну угоду в Мінську, коли будинок був проданий за сім мільйонів доларів. Це, напевно, була межа», – розповідають білоруські фахівці з нерухомості.

А ось прес-секретар брестського «Динамо» Ольга Хіжінкова заявила, що з будинком для Марадони ще не визначилися. При цьому, варіанти житла переважно розглядаються в Бресті.

Нагадаємо, за непристойну поведінку Марадону можуть більше не допустити на стадіон. Міжнародна федерація футболу прийняла рішення застосувати санкції до легендарного Дієго Марадони за його поведінку на ЧС-2018.

Як повідомляють зарубіжні ЗМІ, ФІФА більше не планує фінансово підтримувати Марадону за його непристойні жести з трибуни під час матчу 3-го туру Аргентина – Нігерія (2: 1).

Марадона отримував по 10 тисяч фунтів за кожну гру ЧС, на якій він був присутній в рамках програми легенд ФІФА.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...