"Малюк сам знімав пов'язки, здираючи їх з м'ясом": Мережа вражена шокуючою історією хлопчика, який постраждав при пожежі (фото)

Гриша постраждав у пожежі чотири місяці тому. Батько виніс його з вогню, прикриваючи собою, і помер в обласному опіковому відділенні.
Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пост волонтера Катерини Новікової у соціальній мережі Facebook.

"Гриша постраждав у пожежі чотири місяці тому. Батько виніс його з вогню, прикриваючи собою, і помер в обласному опіковому відділенні, волонтерами якого ми є", - написала вона.

Два місяці тому хлопчика виписали з лікарні, але у нього залишилася незагоєна рана на лобі, тому йому потрібен догляд. Нещодавно Гришу помітили на київській трасі біля заправки. За словами працівників, він приходив туди щодня і мив скла. Волонтери забрали хлопчика і відвезли в лікарню.

"Малого виписували з нашого відділення з повністю зажившими ранами, крім чола. Знімаємо пов'язку, а там гній річкою і просто м'ясо. Зробили перев'язку, і я забрала його до себе додому відмити. Приїхали, роздягла його і трохи не зомліла. Все на фото. Повернулися у відділення. Іра, лікар опікового сказала, що вони всяке побачили, але таке бачать в перший раз", - розповіла волонтер.

У будинку Гриші немає жодного простирадла. Доводиться спати на ватяних ковдрах.

"Розумію, що повинна написати в службу у справах дітей, розумію, що дітей треба вилучати з сім'ї. Але як тільки я запропонувала малому трохи пожити у притулку, де жив Рома поки ми лікували його і тата, повні очі сліз "не віддавай". Хто я, щоб вирішувати долю дитини? А з іншого боку, мама його скалічила", - додала волонтер. Карта опікового відділення для допомоги Гриші: 4731 2191 0745 8683.


"Семирічний малюк сам знімав пов'язки, віддираючи їх з м'ясом. Витримати це просто неможливо", - зазначила вона. На питання волонтера, навіщо хлопчик ходив на заправку заробляти гроші, він відповів, що збирає гроші на пластичну операцію.

В коментарях під постом користувачі почали надсилати скріншоти на підтвердження про переказ коштів на лікування малюка.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...