Майже 2 метри неймовірної краси української Рапунцель: Одеситка знає, в чому сила жінки

Дівчина вірить, що жіноча сила - у волоссі. Сьогодні довжина локонів Олени становить 1 метр 85 сантиметрів

28-річна одеситка Олена Кравченко вірить, що жіноча сила - у волоссі. Дівчина востаннє стриглася в п'ятирічному віці й відростила косу завдовжки майже два метри. Подробиці повідомляє Думская.net, інформують Патріоти України.

Олена згадує, як в дитинстві мама, стомившись розчісувати її золотисті локони, вирішила зводити дівчинку в перукарню:

"Мама вважала, що через довжину вони перестають витися, а вона дуже любила мої кучері. Потім прийшло розуміння, що довге волосся - це красиво й стригти його не потрібно".

Мама Олени сама носила довгу косу, але в 20 років постановила, що не більше хоче витрачати стільки часу на догляд за волоссям й підстриглася. Але її донці терпіння не забракло. Її волосся не бачило ножиць вже понад двадцять років. Сьогодні довжина локонів Олени становить 1 метр 85 сантиметрів.

Щоправда, до рекорду України Олена поки що не дотягує - у Львівській області живе дівчина з косою довжиною у 2 метри 45 сантиметрів. Втім, особливих амбіцій з приводу рекорду у неї немає, запевняє одеситка.

"Я ніколи не брала участь в якихось конкурсах краси і не перебуваю в спеціальних групах. Але якщо мені запропонують - не відмовлюся", - каже Кравченко.

Окрім довжини, волосся Олени вражають густотою і блиском - і жодних посічених кінчиків. Їхня господиня ніколи в житті не вдавалася до хімічного фарбування і завивки, не користується плойкою і навіть феном.

"Я мию голову один раз на 2-3 тижні. Якщо мені потрібно ввечері кудись йти, то я мию голову рано вранці і протягом дня вона сохне. На розчісування йде близько 15 хвилин", - розповідає дівчина.

Для живлення шевелюри Олена кожного сезону проходить вітамінний курс і щотижня робить натуральні маски. Рецепт простий - ампули вітамінів A, E, B і C потрібно з'єднати з чайною ложкою меду і яєчним жовтком. Цю суміш втерти в коріння волосся і залишити на півгодини. З розпущеним волоссям Алена практично не ходить - або заплітає косу або робить пучок на маківці.

"Якщо носити пучок, то мені абсолютно комфортно, а от якщо з хвостом, то під вечір вже починає боліти спина і шия", - каже дівчина.

На вулиці багато хто дивується і запитують, чи справжня коса у Олени, на що дівчина найчастіше відповідає, що ні. Після цього здивування перехожих зростає ще більше.

Дві дочки Олени теж наслідують матір - вони чекають не дочекаються, коли і у них буде така завидна коса.

"Вони весь час запитують, ну коли вже волосся відросте швидше. При цьому усі їхні подружки за збігом обставин мають коротке волосся", - каже Олена.

Олена Кравченко часто порівнює себе з героїнею знаменитої казки про Рапунцель і навіть купила собі кілька нарядів як у довговолосою казкової героїні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...