Лобода, Повалій і ще 8 співачок, що і досі виступають у Росії

Зважаючи на відношення цих виконавиць до агресії Росії проти України їх важко назвати українками.

Патріоти України пропонують підбірку з 10 українських співачок, які осіли в РФ.

Аліна Гросу

Співачка народилася в Чернівцях і більшу частину свого життя провела в Україні. У серпні 2010-го Аліна поїхала в Москву, де вступила у Всеросійський державний університет кінематографії. Тепер намагається під патронатом Григорія Лепса там стати зіркою.

Наташа Корольова

Народилася Наталка Поривай в 1973 році в Києві. Вже в трирічному віці вона виконала пісню "Крейсер Аврора" на черговому з'їзді ВЛКСМ. А з 1985 року юна співачка стала регулярно виступати на всіх республіканських з'їздах і урядових концертах. За словами самої співачки, під час Євромайдану підтримувала революцію, приносячи медикаменти та гроші. Двоє братів брали участь в Євромайдані[4]. Але крім її слів, висловлених під час інтерв'ю, достовірних фактів цьому немає жодного. 12 жовтня 2016 року Служба безпеки України заборонила російській співачці українського походження Наташі Корольовій в'їзд в Україну на 5 років. Співачка - прихильниця окупації Росією Криму.

Віра Брежнєва

Віра Галушка народилася в місті Кам'янське Дніпропетровської області, закінчила там заочне відділення Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту за фахом економіст. Зараз екс-"ВІА Гра" живе в Києві, але останнім часом вона все частіше з'являється в російських проектах, так що багато часу проводить в Москві.

Таїсія Повалій

Екс-"регіоналка" народилася в селі Шамраївка Сквирського району Київської області. В 15 років поїхала вчитися до Києва. Закінчила школу в Білій Церкві і Київське музичне училище імені Глієра. На початку 2000-х Повалій стала популярною за межами своєї рідної країни, а в 2011 році навіть отримала "орден Дружби" за розвиток російської культури та зв'язків між Росією і Україною.

Світлана Лобода

Корінна киянка Лобода ніколи не соромилася своїх виступів в РФ. Сьогодні співачка продовжує їздити в сусідню державу з концертами, "братається" з російськими пропагандистами на ТБ, розповідає про свою місію "голуба миру". Незважаючи на свою позицію, співачка досі є заслуженою артисткою України.

Ані Лорак

Кароліна Мирославівна Куєк народилася в невеликому місті Кіцмань на Буковині. У свій час україномовні пісні Лорак були набагато популярніші, ніж російськомовні. Але співачка, судячи з усього, вирішила пов'язати своє майбутнє з усім російським. Зараз вона активно продовжує виступати в РФ.

Лоліта

Співачка народилася в Мукачевому, а вперше вийшла на сцену в Одесі. Там зародився союз Лоліти з Олександром Цекалом. У Києві у виконавиці живуть мати і дочка. Лоліта Мілявська ніколи не підтримувала Майдан, після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що все життя ладна їсти лише російські продукти. Співачка також висловлювала наміри перевозити доньку з Києва до Москви.

Тетяна Овсієнко

Овсієнко народилася в столиці України. Навіть закінчила школу №73 та Київський технікум готельного господарства, після якого працювала адміністратором в готелі "Братислава". Співачка потрапила у список злочинців "Миротворця" через те, що незаконно перетнула державний кордон і виступала на території окупованого Криму. Крім того, вона співала перед проросійськими терористами ДНР.

Анна Седокова

Поп-співачка народилася в Києві. До вісімнадцяти років жила з матір'ю і братом на Воскресенці. У шість років Анна стала учасницею народного ансамблю України "Світанок", а після закінчення школи поступила до Київського національного університету культури і мистецтв. Зараз Седокова регулярно виступає в РФ. Влітку цього року артистка навіть заспівала на Палацовій площі в честь Дня Росії.

Крістіна Бардаш (ЛУНА)

Українською інді-співачкою захоплюється російська молодь. Дружина продюсера "Грибов" Юрія Бардаша навіть надихає російських дизайнерів. Киянка активно виступає в РФ, і не приховує, що "російський дух" - це її. "Я поєдную нас усіх - і Мінськ, і Київ, і Москву. І більше я відчуваю російський дух, чесно зізнаюся. Хоча я з Києва, це моя рідна країна, я там буду продовжувати жити, але для мене це все єдине ціле", - сказала дівчина в одному з інтерв'ю.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...