"Люди з оточення Кадирова вели переговори про моє викрадення", - Мосійчук

Нардеп від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук розповів про погрози Кадирова.

Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук / Скріншот  відео

Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук, на якого 25 жовтня здійснили замах, заявляв, що погрози йому з боку чеченського лідера Рамзана Кадирова реальні.

Про це він заявив 20 жовтня в ефірі програми "Досьє з Сергієм Руденком", повідомляють Патріоти України з посиланням на на відео з каналу "Еспресо" на You Tube.

"Минуло багато моментів, і загроза була, я деякий час перебував під державною охороною через те, що була реальна загроза викрадення з боку кадировців. Загинув один із моїх хороших знайомих, який був ворогом Кадирова, на Бессарабці підірвали в автомобілі (мова про Тімура Махаурі. - Ред.). І (здійснювали замах на. - Ред.) помічницю Аміну Окуеву і її чоловіка", - говорив Мосійчук.

"Я глибоко в чеченській темі, дружу з багатьма чеченськими патріотами, підтримую різні заходи, День незалежності Ічкерії ми організовували на Майдані. Я вважаю, що смерть Московії, Московської імперії саме в тому, щоб підтримувати підневільні народи, коли вони повстануть проти цієї імперії, тоді завалиться сама імперія. Тому що Україна зараз не має сил, щоб воювати з Московією, але може підтримувати повстанські рухи підневільних народів і повинна підтримувати, щоб перемогти у війні", - додав депутат.

Також він розповів, що йому "передавали привіти" від Кадирова.

"Перебуваючи 2,5 року в ув'язненні у справі "васильківських терористів", мені довелося спілкуватися з різними людьми з різних сфер, ви напевно розумієте про що я. І коли з'явилася загроза, то мені в Одесі організували зустріч з одним чоловіком, з яким безпосередньо люди з оточення Кадирова вели переговори про моє викрадення", - підсумував він.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...