Любов зла, полюбиш і... маніяка (відео)

Фемідою доведено більше сорока епізодів задушених дітей, хоча сам маніяк стверджує що вбив понад сто дітей.

Скріншот з відеоВперше Олена побачила його по телевізору, їй тоді було лише шістнадцять, а його судили. Вона закохалась. Через кілька років знайшла його по пошті, та приїхала із далекого Ярославля в Житомирську виправну колонію. Але на цьому їхня історія не закінчилась. Журналісти зустріли обох у житомирській в'язниці №8, ідеться в сюжеті ТСН..

Люди і моторошне місце Олену не бентежать – вона чекає на свого Сергія та жартує із тюремниками. Її чоловіка, засудженого до довічного ув'язнення Сергія Ткача, приводять у супроводі двох конвоїрів з вівчаркою. Він старий і немічний, руки в кайданках. А ще десять років тому він тримав у страху південний схід України – 25 років убивав і ґвалтував у Криму, Донецькій і Дніпропетровських областях. На його руках кров більш як 40 дітей – і це лише доведені судом епізоди. Зі слів самого вбивці, жертв було понад сотню – це переважно діти від 7 до 17 років.

Охоронці кажуть, що він дуже спокійний в'язень. Спочатку складається враження, що в його присутності Олені трохи не зручно. Інтерв'ю всякі сумніви розвіює – вони розповідають про знайомство. 16-річна Олена закохалась у підсудного маніяка, коли побачила його по телевізору під час судового процесу. Потім його шукала і упродовж семи років писала листи у різні в'язниці.

Скріншот з відео

До нього в Житомир вона приїхала із російського Ярославля. Перше побачення відбувалось у присутності охоронців. "Через пластиковий бар'єр ми поговорили по телефонній трубці – і все", - каже ув'язнений. Далі знову було листування, а вже наступного разу їхнє побачення відбулося в окремій кімнаті. Олена завагітніла, згодом вони розписались і в них народилася дівчинка. Злочини, які скоїв Ткач, дівчину не бентежать – каже, це не її діти. Свою ж дитину назвали Єлизаветою.

Наразі піврічну Лізу виховують батьки Олени в Ярославлі. В Житомир онучку не пускають. "Вони проти того, щоби ми з чоловіком виховували нашу дитину", - каже жінка. Та на одній дитині родина зупинятись не збирається. Сергій впевнений, що нинішня зустріч принесе їм іще одну дівчинку – Катерину. А загалом парочка планує трьох дітей: до Єлизавети та Катерини хочуть сина Петра. А далі – з дітьми на далекий схід. "Де кінчається залізниця, озеро Байкал, ріка Лена. Поїхати і жити в своє задоволення, виховувати онуків – наскільки вистачить моїх фізичних сил", - мріє маніяк.
Плани Ткача навряд чи здійсняться – він засуджений на чотири довічних ув'язнення. Але Олена не бачить у цьому перепон і за своє щастя збирається боротись. "Вона готова була найняти спецназ із зони АТО і штурмом узяти житомирське СІЗО", - каже зек. Коментувати публічно цю історію кохання тюремники не наважуються. Поза камерою ж зізнаються – у ситуації мають розбиратися психіатри.
Скріншот з відео

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...