Лікар-анестезіолог, яка у минулому житті була музикантом, тепер рятує бійців

Для неї не існує чужого болю...

Про цю красиву молоду і талановиту дівчину на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє прес-служба ООС, передають Патріоти України.

Марина - лікар-анестезіолог, ординатор відділення анестезіології та інтенсивної терапії однієї з мобільних госпіталів, які перебувають зараз в районі проведення ООС.

"Ніжні, тендітні, чуттєві пальці професійного музиканта вже давно не торкались інструменту. Адже в Україну зі сходу прийшла війна, тепер вони рятують життя бійців, бо роблять анестезію для поранених військовослужбовців Збройних Сил України. Марина – лікар-анестезіолог, ординатор відділення анестезіології та інтенсивної терапії одного з мобільних госпіталів, що знаходяться зараз в районі проведення ООС.

- Я просто хотіла допомогти нашим героям і своїй країні, – каже вона.

Жінка помітно хвилюється, коли доводиться спілкуватись на камеру. Справа в тому, що її пацієнти, як правило, надходять до неї у важкому стані. А тут вже не до бесід.

- В такі моменти все якось все робиться само собою, – розповідає Марина. – Мозок працює ніби комп’ютер, а руки – як автомат. Знаєш, що потрібно швидко виконати свою функцію.

Напевно, саме анестезіолог найбільше за інших відчуває і буквально фізично бачить, як витікає життя з людини. Тому і намагається Марина скоріше передати пораненого до рук хірурга.

- Знаєте, найважче, коли ти бачиш людину з якоюсь незначною хворобою, а за день чи два його привозять з важким пораненням, - ділиться Марина. – Та я намагаюсь зробити все, щоб він повернувся до життя.

Після цивільного життя нашій героїні було важко звикнути до шикувань, одностроїв тощо. Але армійський порядок її в багатьох випадках влаштовує. Бо, за словами нашої героїні, в них підібрався чудовий колектив. Людей, яких зібрала разом велика державна біда, і для яких просто немає чужого болю", - так розповів про Марину автор Тарас Грень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...