"Лечат или калечат… Риторический вопрос": Українців обурили фото із лікарні на Херсонщині

Фото з Херсонської лікарні визиває відчуття огиди..

Відповідні знімки в співтоваристві "Каховська зоря" розмістила Анастасія Штефан, інформують Патріоти України.

"Лікарня. Свєтлово (район в Каховці, - ред.). Палата. Стаціонар. Фото на світанку. 3 таргана в ампулі з ліками... Культурно мовчу про їжу, яку потрібно встигнути з'їсти! Або відберуть таргани! Тараканів натовпи, вони без сорому лізуть в пакети, одяг і особисті речі в пошуках їжі серед білого дня! Лікують чи калічать... Риторичне запитання. Це норма для лікарні?" - написала вона.

"Фу, гидота", "Таргани спирт люблять. Напевно, в ампулі щось спиртове. Тарганів у наш час вивести нескладно. У квартирах їх давно вже немає", "У Новій Каховці таке ж діється в дитячому відділенні", "Хвала адміністрації", "Таргани-наркомани", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...